Mijn eigen weg

Mijn praktijk staat voor de krachtenbundeling van ervaringen in mijn leven en werk als psychosociaal, psycho-oncologisch therapeut/Simontontherapeut, loopbaan en life counselor en trainer (sinds 1993). In mijn werk maak ik gebruik van o.a. EMDR, EFT, ACT, cognitieve therapie model Maultsby, imaginatie, focussen, hypnotherapie, mindfulness, meditaties,en methodieken op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Ik volgde o.a. opleidingen aan de HBO Mens en Arbeid en de HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, bij het Simonton Cancer Center, het Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding en de EFT Master Opleiding.

Enkele inspiratiebronnen:
Dr. Carl O. Simonton, Dr. Joe Dispenza, het Sjamanisme en de Maori’s uit Nieuw-Zeeland.

Werkwijze
De counseling is erop gericht om in verbinding met jezelf te komen. Samen scheppen we een sfeer van vertrouwen, waar je je gehoord en gezien zult voelen. Een plek om te ontspannen. Ik nodig je uit om je eigen levenswijsheid, innerlijke kracht, levensenergie en levensvreugde te (her)vinden.

Ik werk intuïtief en improviserend. Op meerdere niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel. Ik werk met volwassenen en kinderen.

Ben je er klaar voor om vanuit je hart te leven?

Wil je genieten van de magie van het leven als levenskunstenaar?

Zou je moeiteloos en meer bewust door het leven willen gaan?

Wil je meer levensvreugde en levensplezier? 

Samenwerking:

Als Transitiecoach werk ik voor Omgaan met Baanverlies,     www.janskevaneersel.nl. Als reintegratiecoach heb ik o.a. gewerkt voor Re-Turn, werken na kanker, www.re-turn.nl als manager en Simontontherapeut voor 't Parkhuys Almere, inloophuis voor mensen die leven met kanker, www.parkhuysalmere.nl en projecten gedaan als loopbaancoach voor Van Eijndhoven & Go, www.vaneijndhovenengo.nl